úterý 22. listopadu 2016

Matky na tahu

Čaute lidi,
dnes tu mám pro Vás takovou mini recenzi na jeden super filmík.
Nějak jsme se s kolegyněmi v práci bavily o tom, že už jsme nebyly ani jedna opravdu dlouhou dobu v kině. No a tak jsme nelenily, slovo dalo slovo a už jsme se pídily po tom, co nám to v kinu vlastně dávají. Můžu Vám říct, že to byla spíš taková hurá akce. Ale občas jsou tyto akce přece jen nejlepší. A to se i potvrdilo.
Narazily jsme na letos nový film Matky na tahu. Nedivte se, ale u nás ten film už dávají s několikátou reprízou :-) A protože většina mých kolegyněk jsou maminky od rodin, tak jsme neváhaly a program na večer byl jasný. A můžu říct že už dlouho, dlouho, jsem se takhle nenasmála.

Film vypráví o "dokonalých" amerických matkách. Hlavní roli "dokonalé", ale spíše na zhroucení, matky tu hraje Mila Kunis, která už toho všeho má opravdu po krk. Upřímně, nebyla jsem si trochu jistá, zda právě ona zvládne zahrát roli superdokonalé mámy. Mám ji neustále před sebou jako "Kamarád taky rád". Ale nadevše předčila mé očekávání. Vůbec celý film.
Scéna z obchoďáku je opravdu super. Kathryn Hahn se v celém filmu stará o zábavu a Kristen Bell je jednoduše kouzelná.
Co bych filmu vytkla je opravdu očekávaný konec, a strašný klišé, ale dejme tomu. Z kina jsme odcházely v dobré náladě. Kolegyně se pozvávaly v některých situacích, a vůbec film splinl to, co jsme on něj očekávaly. Takže, za nás naprostá spokojenost.


Žádné komentáře:

Okomentovat