středa 30. března 2016

Čaute lidi,
dnes mám pro Vás novinku (možná, že pro některý to nebude až úplně novinka). Jak jistě víte, Česká republika v mezinárodní pěvecké soutěži Eurovision Song Contest neudělala ještě takovou díru do světa, jakou bychom byli rádi očekávali. Po několika marných pokusech zabodovat v této soutěži, a probojovat se alespoň do finále, dnes (doufám) přichází naděje :-)

Musím říct, že loňský ročník, kdy naší zemi reprezentovali Marta Jandová a Václav Noid Bárta s písní Hope Never Dies se mi moc líbila. Teda až na jeden malej detail, který ten dobrý pocit trochu kazil. A to byla Vaškova angličtina.... :-/ Doufala jsem, že s písní by se mohli probojovat alespoň do finále, bohužel, to se nestalo, a tak se znova opakovala minulost, kdy jsme skončili v poli poražených...

Řekla bych, že letos by se to konečně mohlo zlepšiti. Za Českou republiku nás bude letos reprezentovat Gabriela Gunčíková s písní I stand. Tu písničku od prvního puštění miluju. Jednoduchá, klidná, melodická a silná. Jedna věc, co bych v písni opravdu nepoznala, a to je sama Gabriela s jejím perfektním hlasem a super angličtinou. Palec hore. :-)


Na přímý přenos prvního semifinále se můžete těšit již 10. května, kde vystoupí i Gabriela. Druhé semifinále se bude konat 12. května a velké finále se uskuteční 14. května.

Moc Gabriele fandím, a doufám že i Vy. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat